Varhaiskasvatuksen johtajille tulossa oma itsearviointikysely - lisää aiheesta ITK-konferenssissa 5-7.10.2022

« Back

26.9.2022Varhaiskasvatuksen johtajille tulossa oma itsearviointikysely - lisää aiheesta ITK-konferenssissa 5-7.10.2022

 


Opeka/Oppika/Ropeka/Vopeka -tuoteperhe on täydentymässä uudella kyselyllä, varhaiskasvatuksen johtajille suunnatulla Jopekalla. Jopeka tulee mittaamaan ja keräämään tietoa johtajien osaamisesta ja asenteista sekä toimintatavoista liittyen digipedagogiikkaan, digiosaamiseen ja digitaalisten oppimisympäristöjen ja digitaalisen toimintakulttuurin tilaan kunnissa ja yksiköissä. Jopeka-kyselyn eri osa-alueet taustatietojen lisäksi ovat: 


  1. Digitaalinen toimintaympäristö
  2. Toimintakulttuuri
  3. Osaamisen kehittäminen
  4. Henkilökohtainen osaaminen

Jopekaan suunnitellut kysymykset olivat viime keväänä kommentoitavana seitsemässä eri kunnassa ja niitä on vielä tämän syksyn alussa peilattu Uusien lukutaitojen hyvän pedagogisen toiminnan osa-alueen kanssa yhteensopiviksi. Nyt kysymyksiä ollaan parhaillaan viemässä omalle alustalleen varsinaisen käytön aloittamista varten. Kysely on tarkoitus julkaista valtakunnalliseen käyttöön viimeistään alkuvuonna 2023. 


Vopekaan ollaan parhaillaan suunnittelemassa uutta käyttöliittymää, ja sen ulkonäköä ja myös osittain kysymyksiä ollaan muokkaamassa ajan hengen mukaisiksi. Tämän hetkisen vopekan löydät osoitteesta: Vopeka-kysely - Vopeka


Vopekasta ja Jopekasta kuulet lisää ITK-konferenssissa Hämeenlinnassa 5.-7.10.2022


Tervetuloa mukaan kuuntelemaan! 


- Erika Tanhua-Piiroinen