Uusi OOR-raporttipalvelu on avattu

« Back

3.10.2018Uusi OOR-raporttipalvelu on avattu

Syyslukukausi on jo täydessä vauhdissa, vaikka Opekan blogissa vielä hetki sitten toivoteltiin hyvää kesää. On siis korkea aika päivittää Opekan, Oppikan ja Ropekan kuulumiset.

Opekaan on kertynyt jo tämän syksyn aikana yli 1700 vastausta ja Ropekaankin lähes 30.  Myös Oppikan kyselyavaimia on jo syksyn mittaan luotu kymmenille eri luokille.

Olemme kesän aikana toteuttaneet myös uuden raporttipalvelun Opekan, Ropekan ja Oppikan tuloksista. Sen avulla sekä opetuksenjärjestäjä (esim. kunta, sivistystoimi, koulutoimi)  että koulu (rehtorit ja johtajat) saavat nyt käyttöönsä yhteenvedon kaikkien kolmen kyselyn tuloksista.


Kirjautumalla sivun oikeasta yläreunasta Oppikan tunnuksellasi (sivistystoimenjohtaja ja rehtori) ja salasanalla, näet kuntasi tai (rehtorina) oman koulusi koosteen kaikkien kolmen kyselyn vastaajamääristä ja tuloksista. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Oppikaan, voit myös tutustua palveluun Demoraportti-linkistä sivun yläreunassa. 

Palvelu löytyy osoitteesta oor.fi Näistä koosteista näet nopeasti teemoittaiset yhteenvedot. Tarkemmat, kysymyskohtaiset tulokset saat, kuten ennenkin, joko kirjautumalla Oppikaan (Oppikan tulokset) tai pyytämällä raportin Opekan  raporttilinkistä sivulla Ota Opeka käyttöön (Opekan tulokset, kirjoita lisätietoihin, jos haluat myös Ropekan raportin).Yllä esimerkki demosivun Ropeka-raportista.

Tervetuloa kokeilemaan palvelua ja ottamaan taas kaikki muutkin OOR-työkalut avuksi koulujen tiedolla johtamiseen!
- Erika Tanhua-Piiroinen